П'яний водій, втікаючи від патрульних, розбив три автомобіля (ВІДЕО)

Нетверезого водія вдалося затримати на Харківському шосе, повідомляє пресслужба патрульної поліції Білої Церкви. 

Вчора вночі поліцейські помітили в Києво-Святошинському районі, на автодорозі Київ — Одеса автомобіль марки Skoda, який рухався без номерних знаків. Сигнал про зупинку водій ігнорував, тому, охоронці порядку розпочали переслідування автівки.

"Чоловік рухався на великій швидкості, порушуючи ПДР в напрямку столиці. Отож орієнтування на автівку передали екіпажам Києва. На Харківському шосе громадянин, не дотримався безпечної дистанції й інтервалу та здійснив зіткнення з службовими автомобілями: Renault Duster та Skoda, яка рухалась назустріч. На цьому керманич не зупинився, а продовжив рух. Далі водій, виїхавши на смугу зустрічного руху, здійснив зіткнення з ТЗ марки Mercedes-Benz. Після цього, він не міг рушити з місця." - йдеться у повідомленні. 

У водія Skoda виявили 0,77 проміле алкоголю в крові. 

На правопорушника патрульні склали 8 адміністративних матеріалів: три протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування ТЗ в стані сп'яніння), два протоколи за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП), протокол за ч. 1 ст. 122-2 (Невиконання водієм вимоги про зупинку) та постанову за ч. 6 ст. 121 (Керування водієм ТЗ без номерного знака) КУпАП. 

 
Читайте також: Смертельна ДТП у Білій Церкві – повідомлено про підозру поліцейському патрульної поліції.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе