У 72-ій бригаді відзначили День ракетних військ та артилерії

Сьогодні в Україні відзначають одразу два свята - День ракетних військ і артилерії та День інженерних військ. 

З нагоди професійних свят в 72 окремій механізованій бригаді імені Чорних Запорожців відбулось урочисте шикування. 

Командир бригади полковник Олександр Вдовиченко привітав Чорних Запорожців:

"Протягом століть артилерія була і  залишається головною вогневою силою, що забезпечує успіх бою. Військові недаремно називають артилеристів «богами війни», адже саме на їх вогневу підтримку чекають у найскладніших бойових ситуаціях. Робота артилерії не раз змушувала ворога тікати з поля бою та рятувала життя піхотинців. Артилерія зупиняла ворожі колони, руйнувала укріплення окупанта та зривала його підступні плани! Справа воїнів інженерних військ завжди межує з ризиком і небезпекою, їх професія потребує точності, виваженості, сміливості і не залишає права на помилку. Про роботу інженерних підрозділів мало говорять, але саме вони йдуть першими, знешкоджуючи ворожі мінно-вибухові загородження, позначаючи безпечні для просування шляхи, розбирають завали та руйнування для забезпечення руху наших військ!" - зазначив Олександр Вдовиченко.

Хвилиною мовчання військовослужбовці вшанували тих, хто віддав своє життя за волю та незалежність України. 

Після цього зачитали урочистий наказ про відзначення нагородами військовослужбовців бригади з нагоди Дня ракетних військ і артилерії та Дня інженерних військ. 

Вітаємо військових з 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців та всіх причетних з Днем ракетних військ і артилерії та Днем інженерних військ! 



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе