На Білоцерківщині травмувався підліток, який на мотороллері зіткнувся з мікроавтобусом

На Білоцерківщині у ДТП постраждав 15-річний підліток, який на мотороллері зіткнувся з мікроавтобусом.

За інформацією пресслужби Білоцерківського районного управління поліції, аварія трапилась вчора, 3 листопада близько 18:00 на центральній дорозі міста Узин по вулиці Незалежності. 

"Відомо, що 15-річний хлопець, який перебував за кермом мотороллера "Honda Dio" зіткнувся з автомобілем "Mercedes Sprinter". За попередніми даними, водій мікроавтобусу здійснював поворот ліворуч на вулицю Авіаторів, та не надав перевагу в русі водію мотороллера, в результаті чого відбулося зіткнення. В результаті автопригоди неповнолітній отримав тілесні ушкодження та госпіталізований до лікарні Білої Церкви." - повідомили в поліції. 

Правоохоронці встановлюють обставини події. Згодом слідчі Білоцерківського районного управління поліції нададуть правову кваліфікацію цій події.

Читайте також: Не орієнтувався в просторі та в часі: У Білій Церкві патрульні допомогли чоловіку дістатися додому й виявили наркотики.




Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе