Повністю вакциновані українці зможуть отримати по 1000 грн: Як і коли отримати гроші?

  • Повністю вакциновані українці зможуть отримати по 1000 грн: Як і коли отримати гроші?
Володимир Зеленський звернувся до українців із закликом вакцинуватися проти коронавірусу. Він заявив, що кожен, хто зробив два щеплення, зможе отримати 1 тисячу гривень від держави.

Про це президент заявив у відеозверненні.

Зеленський анонсував нову програму підтримки креативного, спортивного й транспортного секторів економіки. За його словами, громадяни, щеплені від COVID-19 двома дозами вакцини, зможуть отримати тисячу гривень через додаток "Дія".

"За ці кошти можна буде придбати абонемент у спортзал, кінотеатр, театр, музей, концертний зал чи виставковий центр. Або купити квитки для мандрівок всередині країни на внутрішні авіа та залізничні перевезення", — заявив Зеленський.

Він додав, що програма заохочень стартує 19 грудня. До кінця року на неї буде виділено близько 3 млрд гривень до кінця року та ще стільки ж на початку 2022 року.

Як отримати гроші тим, у кого не працює "Дія"

Програма діятиме не один місяць. Держава забезпечить альтернативну можливість отримати тисячу гривень, зокрема людям похилого віку.

Кошти можна буде витратити лише на певні послуги: купити абонемент до спортзалу або фітнес-клубу, відвідати кінотеатр, театр, музей, концертний зал, виставковий центр або купити квитки для подорожей всередині країни. Таким чином українці зможуть підтримати найбільш постраждалі від карантинних обмежень галузі: креативну, спортивну та транспортну.
 
Читайте також: Білоцерківські борці здобули 7 медалей на Кубку України з важкої атлетики.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе