19 листопада відбудеться найдовше часткове місячне затемнення з 1440 року: хто його побачить

Часткове місячне затемнення відбудеться у п’ятницю, 19 листопада 2021 року.

Цікаво, що затемнення станеться на такому астрономічному явищі як мікромісяць. Це буде найдовше часткове місячне затемнення з 1440 року і найдовше до 2669 року. Це затемнення має тривалу часткову фазу насамперед тому, що воно повністю часткове. 

Його буде повністю видно над Азією, Австралією та Америкою у п’ятницю, 19 листопада 2021 року, і деякими частинами Аляски та Гаваїв у четвер, 18 листопада 2021 року. Деякі частини затемнення видно на північному заході та на півночі Європи та крайній північний схід Європи (північний схід європейської частини Росії).

Це місячне затемнення є частиною серії Сароса 126, тобто циклів затемнень. Місячні сароси серії 126 повторюються кожні 18 років і 11 днів, містять загалом 70 місячних затемнень, включаючи 14 повних місячних затемнень. 

Езотерики переконані, що зараз вдалий час, щоб змінити ваше життя. Мовляв, місячне затемнення є одним із найінтенсивніших інструментів, які використовує Всесвіт, щоб змінити наші шляхи та змусити нас розвиватися. Люди будуть стривожені, ніби відчувають, що щось велике ось-ось станеться.

Місячні затемнення приносять у наше життя величезні зміни, поворотні моменти та одкровення. Вони часто викликають призначені або випадкові події, залежно від знаку зодіаку. 

Читайте також: В Білій Церкві збудують нову амбулаторію сімейної медицини (ВІДЕО)
​​


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе