За місяць до шоу: Білоцерківська співачка Олена Усенко представила кліп на пісню для Дитячого Євробачення 2021

  • Білоцерківська співачка Олена Усенко представила кліп на пісню для Дитячого Євробачення 2021
Юна білоцерківська співачка Олена Усенко, що представлятиме Україну на Дитячому Євробаченні 2021 у Парижі, презентувала кліп на конкурсну пісню Важіль.

Презентація кліпу на пісню Важіль відбулася ввечері у середу, 17 листопада, на фейсбук-сторінці UA: КУЛЬТУРА і Євробачення, а також у YouTube-каналі Суспільне Культура. Юні телеведучі Анна Тульєва та Віктор Дяченко обговорили кліп та підготовку до участі у Євробаченні, що відбудеться вже 19 грудня, із Оленою Усенко.

«Ця ідея жила у мені завжди. Її надала я, а команда Суспільного мене підтримала. І я їм дуже вдячна, ми створили це все разом», — розповіла про роботу над кліпом переможниця Нацвідбору на Дитяче Євробачення 2021 Олена Усенко.


Режисером кліпу став Дмитро Авдєєв.

«Ідея кліпу дійсно з’явилася завдяки нашій головній героїні. Це її згадки про дитинство, згадки про те, як підтримати саму себе. Ми знайшли прообраз її [Олени Усенко], маленьку дівчинку Злату, яка так боялась щось зробити в дитинстві, хотіла навіть піти зі сцени, і Олені, коли вона виросла, хотілося підтримати саму себе малу. Тобто у нас дві реальності - це не просто майбутнє і сучасність. Це просто така реальність, яку вона вигадала, щоб себе підтримати». — розповів режисер кліпу Важіль. Доречі, Дмитро Авдєєв є режисером кліпу для Софії Іванько, представниці України на Дитячому Євробаченні 2019.

На дитячому «Євробаченні» конкурсанти мають виконувати пісню, яка відповідає низці вимог: текст і музика мають бути оригінальними (не кавери); до 1 травня 2021 року пісня не повинна ніде оприлюднюватися; тривалість пісні не має перевищувати три хвилини; слова пісні учасника мають бути написані та виконані переважно українською мовою, при цьому до 40% від повного тексту пісні може бути написано та виконано іноземною мовою.



Нагадаємо, глядачі Нацвідбору та члени журі обрали 14-річну Олену Усенко з Білої Церкви представницею від України на Дитячому Євробаченні з-поміж 11 учасників.

Вже незабаром, 19 грудня в Парижі в концерт-холі La Seine Musicale, розташованому на острові Іль-Сеґен посеред річки Сена, відбудеться дитячий міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2021». У ньому візьмуть участь представники 19 країн.

В Україні дитяче «Євробачення» наживо транслюватиме суспільний канал «UA: Культура».


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе