У Білій Церкві відзначили День Гідності та Свободи

Вчора, 21 листопада, в Білій Церкві, в рамках заходів з нагоди Дня Гідності та Свободи вшанували пам'ять героїв Революції Гідності. 

Про це повідомляє пресслужба Білоцерківської міськради. 

Як зазначається, до стендів з портретами Героїв Небесної Сотні прийшли жителі Білої Церкви, представники місцевої влади, громадськості, освітяни та студенти. 

Присутні вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання та поклали квіти до стендів з портретами Героїв Небесної Сотні.  

День Гідності та Свободи – свято в Україні, що святкується щороку 21 листопада на честь початку двох революцій: Помаранчевої революції (початок 22 листопада 2004 року) та Революції гідності (акція студентів та громадських активістів розпочалася 21 листопада 2013 року). 13 листопада 2014 року президент України Петро Порошенко підписав указ, згідно з яким в Україні 21 листопада святкується День Гідності та Свободи.

У лютому 2021 року Верховна Рада України визначила Революцію гідності одним із ключових моментів української держави та виразником національної ідеї свободи. 

Читайте також: У Білій Церкві декілька вулиць на добу залишаться без газу.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе