У Білій Церкві пошкодили арт-об'єкт "LIKE BILA TSERKVA": винуватця затримали

Наприкінці минулого тижня, 18 листопада, близько 20-ї години в Білій Церкві на Олександрійському бульварі невідомий чоловік пошкодив  арт-об'єкт "LIKE BILA TSERKVA". 

Як повідомляє пресслужба Білоцерківського районного управління поліції, молодик залишив у літері "А" знаку невідомий предмет, який дістав з рюкзака, після чого пішов дим. 

Поліцейські встановили, що перед тим, як скоїти правопорушення, лиходій вживав алкоголь в одному з кафетеріїв. В подальшому він наніс тілесні ушкодження працівнику ринку та розбив вітрину морозильної камери.

Правоохоронці встановили особу та розшукали зловмисника. Ним виявився 44-річний місцевий мешканець, якого минулого тижня працівники поліції Сквири задокументували з приводу керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння.

Відносно порушника поліцейські склали адміністративний протокол за ст. 173 (Дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення. В подальшому суд призначить йому суму штрафу, яку він повинен буде сплатити до державного бюджету.

Як зазначили в поліції, на даний момент чоловік компенсував збитки, нанесені благоустрою міста.


Раніше повідомлялося, що в Білій Церкві декілька вулиць на добу залишаться без газу. 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе