Традиційний спад після вихідних. На Білоцерківщині за добу виявили 51 новий випадок COVID-19

  • На Білоцерківщині за добу виявили 51 новий випадок COVID-19
Станом на ранок 22 листопада в Білоцерківських міських лікарнях знаходиться 305 хворих на коронавірус, усі з них хворіють у важкій формі і перебувають на кисневій підтримці. 

Про це повідомляє пресслужба Білоцерківської міськради.

На амбулаторному (домашньому) лікуванні перебуває 910 хворих.

За останню добу коронавірус виявили у 51-го жителя Білоцерківського району - Володарська ОТГ –  18, з них  1 дитина  (с. Володарка –  1, с. Пархомівка - 2, с. Зрайки – 2, с. Косівка - 1 , с. Рогізна – 1, с. Завадівка – 5 (з них 1 дитина), с. Рубченки – 1, с. Чепіженці - 1, с.Логвин - 1, с. Лобачів - 1, с. Березна -2),  Сквирська ОТГ – 20, з них 4 дітей (м. Сквира), Тетіївська  ОТГ – 13, з них 1 дитина  (м.Тетіїв – 8 (з них 1 дитина), с. Хмелівка – 1, с. Денихівка – 3, с. Стадниця – 1.

Варто зазначити, що після вихідних спостерігається традиційне зменшення кількості нових випадків захворювання на коронавірус. Пов’язане це насамперед з тим, що на вихідних  більшість лабораторій працюють не на повну потужність чи мають вихідні, а люди менше звертаються за медичною допомогою. 

За останню добу в Білій Церкві від COVID-19 померли 3 людини. 
 
Вакцинувалися від covid-19 за добу 721 людина. Загалом, з початку  кампанії вакцинації щеплення двома дозами отримали 54 579 людей. 

Читайте також: У Білій Церкві декілька вулиць на добу залишаться без газу.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе