Із ТОВ "Транссіті" розірвали договори на перевезення пасажирів на двох маршрутах

Один із маршрутів тимчасово обслуговуватиме ТОВ «Білоцерківський автобусний парк».

Сьогодні, 23 листопада під час чергового засідання, члени виконавчого комітету Білоцерківської міськради ухвалили рішення про дострокове розірвання договору на перевезення пасажирів на автобусному  маршруті №16 (Г) «Житловий масив Піщаний – с.Городище (с. Глибочка - с. Пилипча)» з ТОВ «Транссіті»

Як повідомляє пресслужба Білоцерківської міськради, договір було розірвано через самовільне припинення перевізником надання послуг з перевезення пасажирів на даному маршруті.

Крім того, достроково було розірвано договір на перевезення пасажирів на автобусному  маршруті № 25 «вул. Ярмаркова - Житловий масив Піщаний», також з ТОВ «Транссіті» за взаємною згодою сторін.

Аби жителів сіл Городище,  Глибочка, Пилипча не залишити без транспортного сполучення, буде проведено конкурс з перевезення пасажирів на автобусному маршруті №25 «вул. Ярмаркова- Житловий масив Піщаний». На час проведення конкурсу, буде укладено на строк до трьох місяців договір на обслуговування маршруту №25 з ТОВ «Білоцерківський автобусний парк».

Читайте також: З Білої Церкви на строкову військову службу відправили 50 призовників.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе