На Білоцерківщині склали 62 протоколи за порушення карантинних вимог

Впродовж минулого тижня на Білоцерківщині склали 62 протоколи за порушення карантинних вимог.

Про це повідомляє пресслужба Білоцерківської районної державної адміністрації.

За словами заступника начальника Білоцерківського районного управління поліції Олексія Ковбаси, резонансних подій на Білоцерківщині впродовж минулого тижня зафіксовано не було. Значна увага приділялася перевірці дотримання норм карантину та проведенню роз’яснювальної роботи серед населення:

"Громадяни ігнорують вимоги носіння масок, продавці – рукавичок, не дотримується необхідна дистанція тощо. Як результат, працівники поліції склали 62 протоколи про порушення карантинних вимог. Найбільше минулого тижня їх було виписано у Сквирській громаді – 16, по 10 у Білоцерківській та Тетіївській громадах. Ще 99 перевірок здійснили спільні мобільні групи, до складу яких входять працівники Нацполіції та Держспоживслужби." - повідомив заступник начальника Білоцерківського районного управління поліції ГУ Національної поліції України в Київській області Олексій Ковбаса.

Під час перевірки закладів торгівлі, побутових та інших послуг, громадського харчування і транспорту було виявлено значне число порушень карантинних обмежень. 

"Окрім недотримання елементарних протиепідемічних норм, було зафіксовано відсутність сертифікатів як в окремих працівників об’єктів надання послуг, так і у відвідувачів. Як результат було складено 33 приписи і 7 протоколів." - повідомив заступник начальника Білоцерківського відділу ГУ Держпродспоживслужби Андрій Зінченко.

Голова Білоцерківської РДА Людмила Мерзлюк зазначила, що прикро констатувати той факт, що окремі жителі району вперто не хочуть вірити у серйозність ситуації, викликаної поширенням коронавірусної інфекції. І не пробуджує їхню свідомість навіть щоденна смертність від ускладнень, спричинених COVID-19.

"Проте ми не маємо права віддавати цих людей у руки хвороби. Ми й надалі будемо продовжувати роз’яснювальну роботу серед населення щодо життєвої необхідності суворого дотримання карантинних обмежень та проведення вакцинації проти коронавірусної інфекції, - зазначила Людмила Мерзлюк.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе