В 2022 році на Київщині продовжать оновлювати інфраструктуру в рамках «Великого будівництва»

В 2022 році в Київській області заплановано реалізувати 16 проєктів у рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». 

Як повідомляє пресслужба Київської ОДА, загальна сума фінансування складе понад 893 млн. грн. З яких майже 704 млн. грн – кошти державного бюджету, понад 189 млн. грн. – місцеві кошти. 

«Розбудова соціальної інфраструктури – це спільне завдання центральної та місцевої влади. Разом ми отримуємо значні результати, що вже демонструє досвід минулих двох років. Адже саме завдяки ініціативі Президента та спільній роботі в регіонах вдається оновити та покращити умови життя для наших мешканців», - зазначив голова ОДА Василь Володін.

В 2022 році на Київщині запланували будівельно-монтажні роботи в п’яти дитсадках і п’яти школах, а також на п’яти спортивних об’єктах і одному соціально-економічному. Серед них як проєкти «з нуля», так і добудова та реконструкції.

Читайте також: На Білоцерківщині склали 62 протоколи за порушення карантинних вимог.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе