Поліцейські Білоцерківщини задокументували випадки незаконного зберігання наркотиків ув’язненими

У Білій Церкві ув'язнені намагалися пронести наркотики в ізолятор тимчасового тримання.

Як повідомляє пресслужба поліції Київщини, упродовж  осені поліцейські зафіксували три випадки незаконного зберігання наркотичних засобів арештантами.

Перший випадок трапився наприкінці вересня, коли працівники ізолятора тимчасового тримання виявили два згортки з метадоном після повернення з судового засідання у 33-річного засудженого.

Наприкінці жовтня у 22-річного затриманого під час ретельного огляду також виявили наркотики. Працівники ізолятора, які проводили огляд підозрюваного після повернення з іншого судового засідання, виявили у молодика паперовий згорток з подрібненоюречовиною зеленого кольору з характерним запахом коноплі.     

Також на початку листопада після повернення з судового засідання у іншого 22-річного молодика працівники ізолятора виявили ін'єкційний шприц. Слідчим чоловік повідомив, що у ньому знаходиться наркотичний засіб – метадон з димедролом.

За даними фактами слідчі Білоцерківського РУП відкрили кримінальні провадження за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе