Центр Білої Церкви перекриють на новорічні свята: коли і де обмежать рух

Для проведення святкування новорічно-Різдвяних свят у центрі Білої Церкви майже на місяць перекриють рух транспорту на деяких вулицях.

Відповідний проєкт-рішення від 3 грудня оприлюдинили на сайті Білоцерківської міської ради. 

Перекриття вулиць пов’язано з встановленням новорічних декорацій у центральній частині міста, а також аби уникнути дорожньо-транспортних пригод під час свят.

Відтак, з 13 грудня 2021 року по 14 січня 2022 року буде обмежено рух від будинку 7/1 по вулиці Леся Курбаса до Торгової площі. Натомість з 19 грудня 2021 року по 14 січня 2022 року на Торговій площі від центрального входу готелю «Київ» до арт-кафе «Квартира 36».

Головні новорічні декорації та Новорічна атрибутика будуть встановлені по вулиці Леся Курбаса, на Торговій площі та в парку культури і відпочинку ім. Т.Г. Шевченка.

Крім того у місті планують у новорічну та різдвяну ніч подовжити графік роботи транспорту та забезпечити постійне освітлення міста. 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе