Ветеран російсько-української війни з Білої Церкви отримав ордер на квартиру

Міністр у справах ветеранів України Юлія Лапутіна передала ордер на квартиру ветерану російсько-української війни Дмитру Трібою, повідомляє пресслужба Міністерства. 

Дмитро Трібой родом з Білої Церкви. Брав участь у Революції Гідності, коли почалася війна – пішов захищати країну. Воював у складі 28-ї окремої механізованої бригади та 95-ї окремої десантно-штурмової бригади.

У 2017 році, коли Дмитро у складі 95-ї бригади захищав країну на Сході, отримав кульове поранення в ліву півкулю головного мозку. Перебуваючи у лікарні в місті Дніпро боєць мав невтішні прогнози від лікарів. 5 днів він перебував у комі. Потім у бійця була тривала реабілітація, під час якої він заново навчився говорити. 


У квітні 2018 року нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

«Сьогодні від імені Президента України мені приємно вручити вам сертифікат на отримання житла. Вірю, що ця подія – старт нового життя, – звернулася до Дмитра Трібоя та його матері Юлія Лапутіна. – Я завжди дякую хлопцям за те, що вони живі, і кажу, що краще у вас попереду. Ви багато чого пережили, те, що ви зробили для країни – це історія сучасної України та сучасних Героїв».  

Також міністерка поінформувала Дмитра Трібоя та його мати про можливість отримання перекваліфікації та навчання для подальшої адаптації у мирному житті.

Очільниця Мінветеранів розповіла, що питання забезпечення житлом захисників стоїть гостро, однак керівництво держави робить усе, щоб закрити чергу.
 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе