Українській армії 30 років: білоцерківських військових відзначили державними нагородами

Вчора, 6 грудня з нагоди Дня Збройних Сил України в 72-й окремій механізованій бригаді імені Чорних Запорожців відбулися урочисті заходи. 

Це свято відзначається щорічно з дня ухвалення закону України «Про Збройні Сили України» у 1991 році. Тому цього року Україна відзначила 30-річчя Збройних сил.

Традиційно урочистості розпочались з виносу Бойового прапора та виконання Державного Гімну України. Після цього особовий склад бригади вшанував пам’ять військовослужбовців, які загинули захищаючи незалежність та територіальну цілісність України хвилиною мовчання. 

Привітати військових приїхали представники самоврядування Білоцерківської ОТГ, керівники області й міста, духовенство та волонтери.

З нагоди свята кращим військовослужбовцям були вручені нагороди Міністерства оборони України, Генерального штабу ЗСУ та ін.. Також бійці тримали цінні подарунки, грамоти та подяки.

Святкування завершилось концертом, який відбувся у клубі військової частини за участю гурту «Будьмо!». 

Благочинний Білоцерківського району Православної Церкви України, настоятель Церкви Покрова Божої Матері Микола Гопайнич з благословіння Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Епіфанія вручив військовослужбовцям медалі «За жертовність і любов до України».


 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе