У Білій Церкві перевірили торгівельно-розважальний центр на дотримання карантинних норм

Білоцерківські поліцейські з початку введення "червоного" рівня епідемічної небезпеки систематично проводять заходи щодо протидії розповсюдженню коронавірусної інфекції. 

Як повідомляє пресслужба поліції Київщини, такі перевірки проходять у торгових та розважальних закладах, у громадських будівлях та на міському транспорті.

Зокрема, вчора, 8 грудня, правоохоронці перевірили один з торгівельно-розважальних центрів у Білій Церкві. Спільно з представниками Держспоживслужби вони перевірили суб'єкти господарювання та наявність необхідної COVID-документації. Як зазначили у поліції, правопорушень під час проведення рейду виявлено не було.

За порушення правил щодо карантину людей, а саме невиконання вимог ч.1 ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення передбачено штраф з громадян від 17 до 32 тисяч гривень, з посадових осіб - від 34 до 170 тисяч гривень. Суму штрафу, в залежності від характеру вчинення правопорушення, визначає суд.

Так, з початку цього місяця працівники Білоцерківського районного управління поліції склали 17 постанов (з початку року - 454 постанови) за ч. 2 ст. 44-3 КУпАП відносно осіб, які перебували у громадських місцях без засобів індивідуального захисту. За таке правопорушення передбачений штраф у розмірі від 170 до 255 гривень. Всього, з початку року поліцейські склали таких постанов на загальну суму майже 80 тисяч гривень.

Читайте також: Ситуація стабілізується: у Білій Церкві та районі COVID-19 пішов на спад.

Раніше повідомлялося, що "Білоцерківвода" попереджає про відключення води та зниження її тиску у місті.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе