На Київщині сформують бригаду територіальної оборони

Відповідно до Закону України "Про основи національного спротиву" з наступного року в державі будуть розгорнуті військові частини територіальної оборони. 

Про це повідомляє Оперативне командування "Північ" у Facebook.

До військово-сухопутної зони Регіонального управління "Північ" Сил ТрО увійдуть місто Київ та шість областей: Чернігівська, Сумська, Полтавська, Черкаська, Житомирська та Київська.

У кожній із них буде сформована бригада тероборони, а кількість батальйонів приведуть у відповідність до кількості районів, утворених у ході адміністративної реформи (плюс батальйон в обласному центрі).

Підрозділи планується розгорнути до 15 січня 2022 року. На службу в підрозділи ТрО запрошуються офіцери запасу зазначених областей та Києва, які мають досвід військової служби, а також військовозобов’язані та резервісти без досвіду військової служби, які матимуть змогу зайняти старшинські, сержантські та солдатські посади.  

Читайте також: У Білій Церкві п'яні чоловіки продавали ялинки без дозвільних документів.



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе