Олена Усенко виступить на «Дитячому Євробаченні-2021» під номером 12: Де дивитися та як голосувати

Довгоочікувана подорож білоцерківчанки Олени Усенко - представниці України на цьогорічному Дитячому Євробаченні, розпочалася. Олена Усенко та її професійна команда – уже дісталися до Парижа.  

19 грудня о 17:00 суспільний телеканал «UA: Культура», фейсбук-сторінка Суспільного Євробачення та офіційний сайт «Дитяче Євробачення» транслюватимуть наживо дитячий пісенний конкурс «Євробачення-2021».

Фінал дитячого конкурсу відбудеться у паризькому концерт-холі La Seine Musicale. У фіналі візьмуть участь 19 країн. Україну представить переможниця нацвідбору 14-річна білоцерківчанка Олена Усенко. Дівчина виступить під номером 12 з авторською піснею «Важіль». 

Порядок номерів виступів такий: 1. Німеччина; 2. Грузія; 3. Польща; 4. Мальта; 5. Італія; 6. Болгарія; 7. Росія; 8. Ірландія; 9. Вірменія; 10. Казахстан; 11. Албанія; 12. Україна; 13. Франція; 14. Азербайджан; 15. Нідерланди; 16. Іспанія; 17. Сербія; 18. Північна Македонія; 19. Португалія.

Онлайн голосування відбуватиметься в два етапи на сайтах https://vote.junioreurovision.tv  та  https://vote.junioreurovision.tv.

Перше вікно для голосування відкриється у п’ятницю 17 грудня о 21:00 і закриється у неділю 19 грудня о 16:59 перед початком прямої трансляції виступів всіх учасників.

Друге вікно для голосування відкриється після останнього виступу 19 грудня і закриється через 15-30 хв (точну тривалість голосування повідомить телеканал ЮА:Культура).

На кожному етапі голосування можна проголосувати лише один раз. Дозволено голосувати за власну країну, в Україні зможуть віддати свої голоси за Олену Усенко. Кожен, хто голосуватиме, має обрати власний топ-3 учасників, аби віддати за них голос. Голоси переводимуть у бали й оголосять під час конкурсу. 

Результати дитячого «Євробачення-2021» визначаються сумою голосів міжнародних глядачів (50% від загальної кількості балів) і голосів національних журі (50% від загальної кількості балів). 



Читайте також: На Київщині сформують бригаду територіальної оборони.



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе