Біла Церква отримала субвенцію з держбюджету на погашення різниці в тарифах за опалення

Біла Церква отримала субвенцію з держбюджету на погашення заборгованості за різницею в тарифах для КП "Білоцерківтепломережа".

У п'ятницю, 17 грудня, під час позачергової сесії Білоцерківської міськради, депутати затвердили доходи та видатки у сумі 345 100 800 грн, які надійшли як субвенція з місцевого бюджету на погашення заборгованості з різниці в тарифах, що підлягає урегулюванню згідно із Законом України «Про заходи, спрямовані на врегулювання заборгованості теплопостачальних та теплогенеруючих організацій та підприємств централізованого водопостачання і водовідведення» за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету.

Нагадаємо, що Кабінет міністрів, органи місцевого самоврядування та НАК "Нафтогаз України" 30 вересня підписали меморандум про врегулювання проблемних питань у сфері постачання теплової енергії та гарячої води в опалювальному періоді 2021 - 2022 років.

Меморандум передбачає, що тарифи на тепло та гарячу воду для населення залишаться на рівні минулого опалювального сезону. Водночас уряд зобов'язався відшкодувати різницю між встановленим та ринковим тарифами на комунальні послуги, а також підтримати фінансово громади з низьким рівнем податкоспроможності. 

Раніше повідомлялося, що бюджет Київської області на 2022 рік відкорегували у відповідності до держбюджету.



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе