У Білій Церкві пластуни передали військовим Вифлеємський вогонь миру

Вже 30-й рік поспіль національна скаутська організація «Пласт» бере участь в естафеті передачі Вифлеємського Вогню Миру в Україні. Щороку напередодні різдвяних і новорічних свят члени Пласту отримують у Відні від австрійських скаутів цей символ миру та добра і поширюють його в Україні.

Із рук в руки, від одного скаутського осередку до іншого, Вогонь з Вифлеєму долає значні відстані. І вчора, 20 грудня, він був переданий військовим 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців.

Передача вогнику Миру - це міжнародна щорічна скаутська акція до святкувань Різдва Христового, котра полягає у поширенні символічного вогню, запаленого на місці народження Ісуса Христа.

Палаючий вогник символізує побажання добра, душевного спокою, любові до людей і до світу, перемогу добра над злом та початок різдвяно-новорчіних свят.  Також, Вифлеємський вогонь - це солідарність зі всіма, хто далеко від рідних домівок зустрічатиме Різдво Христове.

Довідково: «Пласт» — національна скаутська організація України. Метою Пласту є сприяння всебічного патріотичного виховання і самовиховання української молоді на засадах християнської моралі. Будучи неполітичною і позаконфесійною організацією, Пласт виховує свідомих, відповідальних та повновартісних громадян місцевої, національної та світової спільнот і провідників українського суспільства.

Читайте також: Біла Церква отримала субвенцію з держбюджету на погашення різниці в тарифах за опалення.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе