На Білоцерківщині працівник реабілітаційного центру забив до смерті пацієнта

14 жовтня на Білоцерківщині в селі Червоне в реабілітаційному центрі помер чоловік.

Як повідомляє пресслужба поліції Київщини, правоохоронці встановили, що колишній пацієнт центру для нарко та алкозалежних людей на волонтерських засадах влаштувався туди працювати. Вночі між ним та одним із пацієнтів центру виникла сварка.  

43-річний лиходій, проявляючи свою лють, почав наносити численні удари руками та ногами по тілу та голові потерпілого, внаслідок чого завдав тяжкі тілесні ушкодження та перемістив ще живого потерпілого до його ліжка. На ранок інші працівники центру виявили, що їх пацієнт помер та про його смерть повідомили до поліції. 

Під час проведення судово-медичної експертизи на тілі потерпілого виявили тілесні ушкодження, які могли виникнути від понад двадцяти ударів на голові та тілі потерпілого. 


"В подальшому співробітники поліції, почали деталізувати обставини тієї ночі, а також всіх осіб, які могли контактувати з потерпілим. Згодом після проведення відповідних експертиз та слідчих дій, було зібрано беззаперечні докази, які у своїй сукупності вказували, що потерпілий тієї ночі отримав тілесні ушкодження несумісні з життям від дій зловмисника." - йдеться у повідомленні. 

Наразі зловмиснику повідомили про підозру за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує ув’язнення на строк від семи до десяти років.

Читайте також: Білоцерківські патрульні врятували чоловіка, який намагався скоїти самогубство (ВІДЕО)​​​

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе