У Білій Церкві чоловік намагався пронести до суду наркотики (ФОТО)

У відвідувача Білоцерківського міськрайонного суду виявили пігулки «Метадон».

Вчора, 23 грудня, співробітники Територіального управління Служби судової охорони у місті Києві та Київській області під час поверхневої перевірки у відвідувача Білоцерківського міськрайонного суду виявили 4 пігулки наркотичного лікарського засобу «Метадон».

38-річний місцевий мешканець прийшов до суду у якості обвинуваченого за ч. 1 статті 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Читайте також: Бюджет та підтримка КП «Тепломережа» - хроніки позачергової сесії Білоцерківської міськради.

"Здійснюючи заходи з охорони громадського порядку та пропускного режиму до установи правосуддя, під час проведення поверхневої перевірки в руках судових охоронців спрацював металошукач. Для здійснення більш детального огляду речей, заборонених для пронесення до суду, громадянину було запропоновано показати вміст кишень. Саме під час перекладання предметів охоронці Феміди і поміти приховані у руці небезпечні пігулки." - зазначили в Службі судової охорони. 

Слідчо-оперативна група Білоцерківського районного управління поліції з’ясовує законність тримання містянином напівсинтетичного наркотичного лікарського засобу.

З початку року це вже п’ятий випадок виявлення наркотичних препаратів співробітниками Служби судової охорони установах правосуддя міста.

Читайте також: За добу білоцерківські патрульні виявили чотири автівки, які перебували у розшуку.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе