У Білій Церкві затвердили бюджет на 2022-й рік: Як розподілять гроші (Відео)

  • У Білій Церкві затвердили бюджет на 2022-й рік
У Білій Церкві затвердили бюджет на 2022-й рік. Дохідна частина Білоцерківської територіальної громади складатиме 2 млрд 071 млн 015 тис. 791 грн. 

Через збільшення тарифів за енергоносії та інші види комунальних послуг (енергоносії спожиті бюджетними установами) виплати зростуть на 64% й складуть 259 млн, але з державного бюджету Біла Церква отримає відшкодування частини цієї суми – 7,1 млн грн. На відшкодування різниці в тарифах для населення буде спрямовано 65 млн грн, які також надійдуть цільовими коштами з державного бюджету.

Крім цього,у 2022-му році Біла Церква має отримати субвенції з держбюджету на три освітні програми (409, 5 млн грн), на забезпечення лікарськими засобами громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (7,4 млн грн).

На ще одну статтю – харчування дітей у навчальних закладах, утримання Центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Злагода» та Білоцерківського центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «ШАНС» передбачено  - 35,9 млн грн.  

10 млн грн з держбюджету місто отримає на будівництво амбулаторії на масиві "Піщаний". Деталі у нашому сюжеті: 

 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе