У Білій Церкві проведуть перерахунок субсидій з врахуванням виходу з "червоної" карантинної зони

Усім білоцерківцям, одержувачам житлових субсидій, з січня 2022 року автоматично перерахують призначені субсидії.

Перерахунок проведуть через те, що Біла Церква вийшла з «червоної» епідеміологічної зони і, відповідно, змінились соціальні норми для призначення житлових субсидій. 

Про це повідомляє управління соціального захисту населення Білоцерківської міськради.

"У відповідності до пункту 4 постанови Кабінету Міністрів України від 25 березня 2020р. № 247 «Про особливості надання житлових субсидій» з січня 2022 року  для домогосподарств, які отримують житлову субсидію, буде проведено перерахунок субсидії без урахування збільшених на 50 відсотків соціальних нормативів, у межах яких надається субсидія на оплату житлово-комунальних послуг, а саме, на послуги з централізованого постачання холодної та гарячої води, водовідведення, електроенергії та природного газу для приготування їжі і підігріву води." -йдеться у повідомленні. 

Зокрема, буде знято збільшені на 50 відсотків соціальні норми для призначення житлових субсидій, які діяли у період перебування Білої Церкви у "червоній» зоні". 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе