Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет приїхав у Білу Церкву, щоб оглянути заклади освіти

З робочим візитом 18 січня до Білої Церкви приїхав міністр освіти та науки України Сергій Шкарлет. У планах міністра ознайомитися з роботою білоцерківських закладів освіти.  

«Приємно бачити реалізацію реформи професійної освіти в дії. Сучасні умови мотивують молодь обирати цікаві професії, які дозволяють отримувати гідну заробітну плату на ринку праці та стати затребуваними спеціалістами. Саме молоді фахівці формують потужний людський капітал і розвивають економіку країни», – зазначив Сергій Шкарлет.

Міністр розпочав поїздку з огляду навчально-практичного центру Державного професійно-технічного навчального закладу «Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу», в якому здійснюється підготовка робітничих кадрів за професіями «Кухар» і «Кондитер». Центр створено у 2020 році, обсяг загального фінансування – 2 млн 428,7 тис. грн із державного та обласного бюджетів.

Білоцерківське ВПУ здійснює підготовку кваліфікованих фахівців за 12 спеціальностями. У 2021 році регіональне замовлення училища виконано на 106%, у закладі здобувають освіту 538 учнів і слухачів, з яких 460 (86%) навчаються за інтегрованими програмами.

Читайте також: Куди сховатися під час виникнення надзвичайної ситуації у Білій Церкві і чому не все так просто? (ВІДЕО).



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе