"МастерШеф. Битва сезонів": Житель Білої Церкви побореться за звання найкращого кухаря в кулінарному шоу

Житель Білої Церкви Серафім Дерега візьме участь у відомому кулінарному шоу «МастерШеф. Битва сезонів». Цього разу на головній кухні країни зійдуться кулінари минулих сезонів, щоб з'ясувати, хто з них гідний звання найкращого кухаря, повідомляє СТБ.

Прем'єра кулінарного шоу "МастерШеф. Битва сезонів" відбудеться вже цієї суботи, 22 січня. Глядачі зможуть спостерігати за епічною боротьбою найяскравіших учасників проекту, які приїхали із різних куточків України. Загалом участь у шоу візьмуть 20 кухарів з різних куточків України. 

Серед кухарів-учасників 23-річний білоцерківець Серафім Дерега, який вже був учасником шоу «МастерШеф»-11. Відомо, що його тато ― священник у православній церкві. Проте сам Серафим не захотів іти стопами батька, а вибрав кухню. Тато спочатку не прийняв його вибір, але потім змирився. 

Сіма зрозумів, що кухня ― це його пристрасть, і вирішив зосередитись на пізнанні кулінарного мистецтва. Працює з десертами та м’ясом однаково добре. У вільний час експериментує із зачісками, татуюванням та пірсингом.

«Нам завжди хотілося на кухні "МастерШефа" знову побачити улюбленців глядачів,  дізнатися, чого вони досягли після проєкту, наскільки виросли у професії та чого прагнуть. "Битва сезонів" — це другий шанс та унікальна можливість для найяскравіших учасників різних сезонів з’ясувати, хто ж із них таки найкращий шеф», — коментує керівник проєкту Андрій Пишний. 


 

 




Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе