У Білій Церкві шукають підрядника для будівництва парку на масиві Леваневського

Білоцерківська міська рада шукає підрядника на будівництво парку на масиві Леваневського. Варість робіт оцінюють в понад 41 млн гривень.

Відповідний тендер 1 січня в системі публічних закупівель Прозорро оголосив департамент ЖКГ БМР. 

Згідно з техгічним завданням, підрядчик має виконати демонтаж, облаштувати тротуари, велодоріжки, системи водопроводу, каналізації, автоматичного зрошення та зовнішнього освітлення та виконати роботи з благоустрою.

Крім цього, у новому парку облаштують 2 фонтани та дитячі майданчики.

Очікується, що будівництво буде завершено 23 жовтня 2023 року. 

Раніше повідомлялося, що парк на масиві Леваневського буде побудовано поруч з майбутнім мультифункціональним спортивним комплексом. Загальна площа парку, за планами, становитиме 11 га, а спорткомплексу – 1,5 га.

Головний вхід парку планують розмістити з боку проспекту Князя Володимира, де зведуть скульптурну композицію, присвячену 100-річчю Соборності України та туристично-інформаційний центр. У рамках проєкту спортивного комплексу планують побудувати двоповерхову мультифункціональну спортивну арену на 500 місць. На першому поверсі будівлі передбачена мультифункціональна зала для ігрових та індивідуальних видів спорту, басейн, зони для вільної та грекоримської боротьби, художньої та спортивної гімнастики, боксу, ММА, карате, дзюдо, джиу-дитсу, важкої атлетики, пауерліфтингу, кросфіту, настільного тенісу та інших видів спорту. На другому поверсі будуть розміщені приміщення для занять фітнесом, SPA-центр, конференцзала, ресторан, дитяча кімната, VIP-зона та літні тераси.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе