За "бустер" від COVID-19 жителям Білоцерківщини дадуть ще 500 гривень

Жителі Білоцерківщини, які зроблять бустерну дозу щеплення від коронавірусу, отримають ще 500 гривень в рамках програми "є-підтримка".

За словами Президента України Володимира Зеленського, стратегія бустеризації вже стала єдиним стандартом для всіх розвинених країн.

"Бустеризація – це третя доза. І в рамках програми "є-підтримка" буде додано ще 500 гривень плюс для тих громадян України, які отримають третю, бустерну дозу щеплення", - заявив Володимир Зеленський у відеозверненні 24 січня.

Нагадаємо, відучора люди, старші за 60 років, можуть використовувати тисячу гривень, наданих державою в межах програми «єПідтримка» на купівлю ліків. Незабаром ці гроші літні люди зможуть витрати і на оплату комунальних послуг. 

Також Зеленський повідомив, що найближчим часом програму «єПідтримка» розширять на підлітків віком від 14 до 18 років. Вони зможуть витратити гроші не тільки на спорт, музеї, театри та подорожі, а й на освітні курси. 

19 грудня 2021 року офіційно стартував проєкт «єПідтримка» для отримання однієї тисячі гривень за вакцинацію. 

Читайте також: Для Білої Церкви куплять 30 тролейбусів в кредит від Європейського банку.
 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе