У Білій Церкві викрили чоловіка, який продавав безакцизний алкоголь (Відео)

Житель Білої Церкви займався продажем алкоголю без відповідної ліценції. Правоохоронці вилучили у чоловіка 190 літрів товару на загальну суму 38 тисяч гривень, повідомляє пресслужба Білоцерківського відділу поліції. 

25 січня поліцейські Білої Церкви неподалік ринку на бульварі Олександрійському виявили 22-річного молодика, який незаконно продавав фасований алкоголь.  

Як стало відомо, чоловік продав 12 п'ятилітрових ємностей з сурогатом місцевому мешканцю. Вартість кожної такої ємності складала 200 або 350 грн, в залежності від виду продукції.

В автомобілі "Мazda", який належив правопорушнику, в багажному відділенні знаходяться ще 26 ємностей з алкоголем. Правоохоронці вилучили продукцію у якості речових доказів.

Відносно чоловіка склали адмінпротокол за ч.1 ст.164 (Порушення порядку провадження господарської діяльності) КУ про адміністративні правопорушення. Тепер йому загрожує штраф від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією виготовленої продукції, знарядь виробництва, сировини і грошей, одержаних внаслідок вчинення цього адміністративного правопорушення, чи без такої.

 

Читайте також: ДТП на Білоцерківщині: "Mеrсedes Vito" влетів у відбійник. Є постраждалі.





Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе