На Білоцерківщині заступниця директорки медичної установи незаконно нараховувала собі премії

У Сквирі 60-річна заступник директора однієї з медичних установ упродовж року тричі нараховувала собі премії, чим завдала збитку Сквирській районній раді на суму майже 50 тисяч гривень. 

Як повідомляє пресслужба поліції Київщини, на посаду заступниці директора медичної установи в місті Сквира жінку призначили у червні 2020 року. 

У зв’язку з тим, що конкурс на посаду директора ще тривав, жінка тимчасово виконувала обов'язки директора. 

"Користуючись нагодою, вже у серпні з нагоди святкування Дня незалежності посадовець нарахувала собі преміальні до основної заробітної оплати праці на суму понад 17 тисяч гривень. В подальшому подібні накази вона видавала та підписувала собі на оздоровлення та у зв’язку з закінченням року, чим збагатилася на суму майже 30 тисяч гривень." - йдеться у повідомленні. 

Слідчі повідомили жінці про підозру за ч.2, ч.3 ст.191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. Тепер їй загрожує обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавленням волі на строк від трьох до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. 

Читайте також: У Білій Церкві землі вартістю 2,6 млн грн повернули громаді.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе