На Білоцерківщині водій збив чоловіка та втік з місця ДТП

Скривавленого чоловіка, який лежав при дорозі, виявили випадкові перехожі, які і викликали швидку допомогу та поліцейських. 

Як повідомляє пресслужба поліції Білоцерківщини, аварія трапилась в місті Узин 5 січня близько 12-ї години ночі. 

За попередніми даними, 43-річний мешканець Рокитного, який приїхав на автомобілі «ВАЗ 21099» до Узина за своєю коханою, при виїзді із двору здійснив наїзд на чоловіка, але одразу цього не помітив та проволік його під автівкою близько 10 метрів. Зі слів водія, він зупинився та виявив під колесами незнайомця, відтягнув його обабіч дороги та зник з місця ДТП у зв’язку із тим, що його супутниця недобре себе почувала і їй потрібні були ліки.  

Поліцейські встановили особу водія-правопорушника і вже зранку цього ж дня розшукали його за місцем проживання. На автомобілі «ВАЗ 21099» при огляді працівники поліції виявили сліди крові, чоловік у скоєному зізнався на місці. 

Зазначається, що потерпілий чоловік з переломом щелепи знаходиться в лікарні. Його стан стабільний. 

Слідчі Білої Церкви розпочали досудове розслідування за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Водію загрожує штраф від трьох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні  роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе