У Білій Церкві безхатченко вбив чоловіка

Патрульні по гарячих слідах затримали зловмисника.

Учора ввечері, 7 лютого до поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що на вулиці Гетьмана Сагайдачного чоловік наніс іншому чоловіку ножове поранення в шию. Медики вказали, що нападник — безхатченко. 

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Білої Церкви. 

Коли охоронці порядку прибули на місце події, медики вже шпиталізували потерпілого, який згодом помер у лікарні від отриманих травм. Інспектори негайно вирушили на обстеження прилеглої території. 

"В першу чергу, ТОРівці оглянули багатоповерхівку. Вже в сусідньому під'їзді вони виявили чоловіка, який намагався втекти з місця події.
Під час спілкування чоловік розповів, що в нього з постраждалим виникла суперечка. Затриманий зізнався, що під час конфлікту він вдарив чоловіка ножем в шию." - йдеться у повідомленні. 

Інспектори затримали ймовірного вбивцю та викликали за вказаною адресою слідчо-оперативну групу для з'ясування всіх обставин справи. 
 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе