Українсько-британський трилер увійшов у ТОП переглядів на світових стрімінгових платформах

Українсько-британський шпигунський трилер «Спадок брехні» злетів у рейтингу до 86% на платформі кінорецензій Rotten Tomatoes та увійшов в ТОП-10 фільмів, що найбільш часто переглядають на стрімінгових платформах: Netflix, HBO Мax, Amazon.

Про це пише Нове українське кіно.

Разом із зіркою голлівудських та британських бойовиків Скоттом Едкінсом головні ролі у фільмі виконали українські акторки Юлія Соболь та Анна Буткевич.

Сюжет кінокартини

За сюжетом Мартін Бакстер, колишній оперативник МІ6, змушений повернутись у світ шпигунства, коли молода українська журналістка Саша Степаненко попросила його допомоги у розкритті шокуючої правди про секретні операції міжнародних спецслужб. Знаючи як працює система, герой вплутується в шпигунські інтриги.

Події фільму розгортаються у Києві, тому зйомки стрічки відбувались на 95% в Україні та частково у Великій Британії. Столичний вокзал, аеропорт «Бориспіль», бібліотека Вернадського, кладовище старих автобусів, Київський крематорій, Рибальський міст, Батьківщина-мати, Лук’янівська в’язниця – це лише частина локацій, які глядач впізнає на екрані.

"Спадок брехні" – це кінопроект спільного виробництва України та Великої Британії. Виробництвом в Україні займалися Toy Cinema та Legacy Films. Стрічка стала одним з переможців десятого конкурсного відбору Держкіно. Режисером та автором сценарію виступив Едріан Бол, продюсери – Алла Бєлая (Україна), Кшиштоф Солек (Польща) та Едріан Бол (Нідерланди), ко-продюсери Дмитро Суханов та Марк Фоліньо.

Трилер вийшов на великі екрани України 6 серпня 2020 року, ставши першою кіноновинкою українського виробництва після першого весняного локдауну в Україні.


Читайте також: «Укртатнафта» виготовила перший вітчизняний бензин А-98.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе