У Білій Церкві підробляли документи для виїзду за кордон

Зловмисники з Білої Церкви штампували підроблені медичні довідки бажаючим уникнути мобілізації та втекти за кордон. За попередніми даними за два місяці лиходії зробили майже 200 підроблених документів. 

Вартість таких  «послуг» коливалася від 25 до 32 тисяч гривень. В офісі зловмисників поліцейські вилучили понад 350 печаток та кліше різних організацій та медичних установ, а також пристрої для виготовлення фейкових документів.

Як повідомили в поліції Київської області, цей злочинний  дует вже  нелегально переправив за кордон понад 100 військовозобов’язаних чоловіків. 

Організатору та посібнику поліцейські Київщини вже оголосили про підозру. Нині зловмисникам загрожує до 7 років позбавлення волі.

"Прикро, що нині, коли вся країна згуртувалась проти загарбників лишаються ті, хто нехтує своїм обов’язком, ще й допомагає і сприяє боягузам.  Повірте, жоден із таких злочинів не залишиться безкарним" - повідомив на своїй сторінці в Facebook начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе