Пенсійний фонд Білої Церкви провів роз'яснювальну зустріч щодо своєї роботи в період воєнного стану

В рамках інформаційно – роз’яснювальної роботи  щодо пенсійного забезпечення та особливостей прийому громадян в період воєнного стану, начальник відділу обслуговування громадян №3 Оксана Бурімська провела чергову зустріч. 

 Фахівець поінформувала присутніх, що з 01.08.2022 громадяни можуть скористатися попереднім записом на прийом до сервісного центру у зручний для них день та час. 

Слід зазначити, що органи Пенсійного фонду України працюють за принципом екстереторіальності. Для отримання послуг, особа може звернутися до будь-якого сервісного центру на території України незалежно від місця реєстрації чи перебування на обліку, або ж подати звернення через особистий кабінет вебпорталу Пенсійного фонду України.

Довідково. Наразі на території м. Біла Церква функціонують 2 сервісні центри за адресами: бульвар Олександрійський, 106 (телефон «гарячої» лінії та попереднього запису на прийом- 0687289002) та вул. Леваневського,34 (телефон «гарячої» лінії та попереднього запису на прийом – 0687289051, 0687289053) .

Читайте також: Хто з жінок отримає відстрочку від призову в армію - Рада опублікувала роз'яснення 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе