"Смілива гривня" - відтепер українці спільно з Нацбанком можуть допомогти ЗСУ

1 серпня по 31 жовтня 2022 року Національний банк України разом із партнерами запрошує долучитися до благодійної акції "Смілива гривня", щоб зібрати кошти на допомогу ЗСУ.

Зазначається що протягом наступних трьох місяців по всій Україні триватиме збір монет номіналами 10, 50 копійок та 1, 2, 5 і 10 гривень. Всі зібрані кошти будуть перераховані на потреби Збройних Сил України - про це повідомляє пресслужба НБУ

"Значна кількість розмінних монет не використовуються громадянами для готівкових розрахунків та лежать у скарбничках чи кишенях. Водночас ці кошти можуть допомогти українським захисникам боронити країну від російського загарбника", – наголосили в НБУ.

Пункти мобілізації монет на підтримку ЗСУ відкриті у відділеннях Ощадбанку та ПУМБу у регіонах країни, де можлива безпечна робота банків. Адреси відділень, у яких можна здати зібрані монети, а також детальні умови участі в акції зазначені на сайті "Смілива гривня".

Читайте також: Стріляв заради розваги - патрульні Білої Церкви  затримали  хулігана


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе