"Фінансова допомога" для аферистів- двоє жителів Білої Церкви обікрали близько 1000 людей

Молодик з Білої Церкви спільно зі своєю 22-річною спільницею вчинили  цілу низку шахрайських епізодів. За свідченнями фігурантів, лише за місяць їм вдалося ошукати близько 1000 українців. 

Частину грошей лиходії відправляли на криптовалютний гаманець, а частину залишали собі готівкою. Щодня по 30 жертв, і майже 1000 за місяць - такі цифри називає цей 25-річний аферист з Білої Церкви. 

Останньою жертвою шахраїв стала 39-річна жінка з Дівичок, із картки якої злочинці зняли 20 000 гривень.
Потерпіла перейшла за фейковим посиланням  про фінансову допомогу, повідомила свої банківські дані і злодії обчистили її рахунок. 

Поліцейські провели санкціоновані обшуки за місцем проживання зловмисників та виявили десятки мобільних телефонів та сім-карток, а також так звану "чорну" бухгалтерію та комп'ютерну техніку. 

На жаль, такого роду шахрайство стало доволі поширеним нині, тому  ретельно перевіряйте меседжі про допомогу.
Поліцейські провели низку оперативно-розшукових заходів та встановили особу зловмисника та його поплічниці. Камери відеонагляду саме зафіксували як 25-річний молодик у медичній масці знімає кошти з рахунку однієї із потерпілих у банкоматі міста Біла Церква
 - зазначив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов на своїй сторінці в Facebook 

За фактом шахрайства  правоохоронці відкрили кримінальне провадження [ч. 3 ст. 190 ККУ]. Зловмисникам загрожує до восьми років позбавлення волі.

Читайте також: На Київщині триває активний період збирання врожаю 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе