Біла Церква може залишитися без опалення через фірму підсанкційного олігарха

Фінансова компанія російсько-українського бізнесмена Павла Фукса намагається в обхід закону розпродати майно білоцерківської ТЕЦ і містоутворюючого заводу "Росава"

 За повідомленням  видання "СТОПКОР" та журналістів, мешканці Білої Церкви можуть залишитися без тепла й води на зиму, а держава – без чергового унікального підприємства. 

Повідомляється, що фінансова компанія "Інвестохілс Веста" намагається обійти законний механізм банкрутства та якнайшвидше розібрати майно єдиного в Україні шинного заводу "Росава"  на металобрухт.

До того ж справа стосується й Білоцерківської ТЕЦ, яка забезпечує містян гарячою водою та опаленням.

Журналіст - розслідувач розповідає: 
Майно обох підприємств намагаються розпродати, що призведе до їхнього знищення. А ще цікавіше стало, коли ми виявили, що за цим стоїть підсанкційний бізнесмен Павло Фукс.

Павло Фукс – українсько-російський підприємець, засновник девелоперської компанії Mos City Group. У 2021 році він посів 67 сходинку в рейтингу найзаможніших українців від Forbes зі статками 167 млн доларів. Увесь свій основний капітал олігарх заробив у російській федерації, але у 2014 році перебрався до України. А в червні 2021 року РНБО наклала на нього санкції.

Читайте також: Білоцерківські борці ввійшли до числа кращих на міжнародному турнірі в Німеччині

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе