Безкоштовне пальне від Благодійників-що для цього потрібно

Починаючи з 9 серпня гуманітарна платформа єДопомога у партнерстві зі всеукраїнською мережею АЗК WOG допомагає українцям отримати безкоштовне пальне від Благодійників з будь-якої країни світу. 

 Про це повідомляє "Дніпро Оперативний" із посиланням на Міністерство соціальної політики України.

Для цього на платформі допомогу Благодійникам необхідно обрати заявку на допомогу у розділі Пальне та сплатити Передплату – на суму 200, 500 або 1000 гривень. Після цього Заявник отримає спеціальний цифровий код, який можна використовувати для покупки палива у мережі АЗК WOG.

Підписка на паливо є разовою та дійсна протягом 30 днів з дати оплати. Вона може бути використана лише для покупок у мережі WOG. Якщо підписка не використана протягом цього часу, платформа єДопомога інформує Благодійника, що підписка прострочена та згенерована заново, та повідомляє про необхідність надіслати його новому Заявнику, який потребує допомоги.

Також зазначено, що прив'язки до певного виду пального у Підписці єДопомога немає. Заявник зможе заправити свій транспортний засіб потрібним видом пального на суму, що відповідає його номіналу. Для цього достатньо пред'явити передплату оператору на касі, і він активує її. Скористатися Підпискою єДопомога можна на будь-якому АЗК WOG, крім тих, де воно відсутнє або відпускається тільки для заправки спецтранспорту або за безготівковим розрахунком.

Як отримати допомогу?
1. Зареєструйтесь на платформі https://social.edopomoga.gov.ua/ua/
2. Залишіть заявку на допомогу
3. Коли Благодійник вибере заявку та здійснить оплату, ви отримаєте код в електронному кабінеті на платформі та смс-повідомлення на номер мобільного телефону. Щоб скористатися допомогою, при покупці палива на касі потрібно надати цифри коду з СМС або показати Підписку є Допомога зі штрих-кодом для сканування.

Як стати Благодійником?
1. Перейдіть за посиланням на платформу https://social.edopomoga.gov.ua/ua/
2. Виберіть заявку, яку ви хочете закрити, та зручний номінал для оплати: 200, 500 чи 1000 гривень.
3. Оплатіть вибрану суму. Після оплати Заявник отримає смс-повідомлення та зможе скористатися підпискою на пальне протягом 30 календарних днів.

Після використання Заявником допомоги Благодійники, які пройшли реєстрацію на платформі, отримуватимуть підтвердження про купівлю, в якому буде вказано вид, вартість та кількість літрів придбаного пального.


Читайте також: Навчання за кордоном під забороною? Чому прикордонники не випускають студентів на навчання


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе