У Білій Церкві визначаються в якому форматі відбуватиметься навчання у закладах освіти

26 серпня у режимі онлайн відбулася Стратегічна освітянська платформа Білоцерківської міської територіальної громади на якій було розглянуто нововведення в освітньому процесі 2022-23 навчальних років. 

Управлінням освіти і науки БМР було запропоновано визначити остаточну форму навчання у закладах освіти - очно-дистанційна(змішана). 

Про це повідомила прес-служба БМР. 

Зазначається, що частина предметів в окремих класах на паралелі буде викладатися очно, якщо у школі є укриття з необхідною кількістю місць, інша частина – онлайн. У закладах освіти, котрі не мають найпростіших укриттів, освітній процес буде також організовано переважно у дистанційному форматі, але окремі заняття на базі шкіл, що мають такі найпростіші укриття.

Зауважимо, що остаточне рішення щодо організації освітнього процесу буде прийматися Київською ОВА в понеділок, 29 серпня. 

В свою чергу, начальник управління освіти і науки БМР Юрій Петрик подякував батькам, учням та освітянам за допомогу 72-й ОМБр ім Чорних Запорожців та ракетно-зенітному полку - 
Протягом весни - літа 2022 року ми робили з вами абсолютно неможливі речі. Десятками купували автомобілі, телефони, тепловізори, дрони та багато інших, необхідних на фронті  речей. Проте війна триває і зупинятися ми не маємо права. У нас один вихід - здолати ворога та розбудувати на своїй землі надсучасну державу. 

В свою чергу очільник  КОВА Олексій Кулеба повідомив, що регіоні комісії обстежили вже  96% закладів освіти та рекомендували до використання 1058 укриттів .  

Зазначено, що більшість укриттів класифікуються як найпростіші. В області триває робота над організацією необхідних умов для перебування дітей та педагогів у освітніх установах. 

Як запевнив Кулеба - у частині укриттів проводять підготовчі ремонтні роботи, заклади освіти готують необхідні запаси води та продуктів, закуповують резервні та автономні джерела енергозбереження на випадок відключення електроенергії. З початку року діти зможуть перебувати в спрятливих та безпечних для навчання умовах.

Читайте також: Скоїв ДТП та намагався втекти від патрульних - у Білій Церкві затримали п'яного водія 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе