У Білій Церкві почастішали випадки затримання громадян з наркотиками

За вихідні білоцерківські патрульні виявили, ймовірно, наркотичні речовини у п'яти осіб. 

Перший випадок трапився в районі Олександрійського бульвару, поліцейські помітили громадянина, який перебував на вулиці під час дії комендантської години. Під час поверхневої перевірки в чоловіка правоохоронці знайшли шприц наповнений невідомою речовиною білого кольору.

Наступна ситуація мала місце на вулиці Василя Стуса, громадянин при появі службового транспортного засобу різко змінив швидкість і напрямок руху. Під час поверхневої перевірки в особи поліцейські виявили ймовірно наркотичну речовину опіатного походження, котра обмежена в обігу на території України та відпускається виключно за рецептом лікаря.

Третій випадок стався в мікрорайоні Гайок, в ході поверхневої перевірки, чоловік повідомив, що має при собі три згортки із речовиною рослинного походження, схожою на канабіс, та добровільно дістав їх із-за поясу, поклавши на капот службового автомобіля.

Четвертий випадок трапився близько 11-ї години на вулиці Леваневського
в громадянина поліцейські взводу ТОР виявили блістер бупренорфіну. 

Останній інцидент відбувся на вулиці Сквирське шосе де патрульні виявили виявили у чоловік пакет із речовиною, схожою на канабіс. 

В результаті усіх вищеописаних подій, на місця викликали слідчо-оперативні групи а виявлене вилучали для проведення експертизи. 

Читайте також: Побив та пограбував співмешканку - поліцейські Білоцерківщини затримали хулігана 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе