"Маємо готуватися до будь якого сценарію" - в Білоцерківській міській раді закликали містян підготуватися до опалювального сезону

Білоцерківська міська рада відзвітувала про підготовку до нового опалювального сезону.

Як зазначили в міській раді, наразі "Білоцерківтепломережа" здійснює заміну зношених магістральних трубопроводів. Дані роботи, за їх словами, виконані на сьогоднішній день майже на 70 %.

Також прозвітували про відновлення чотирьох котелень, по яких було завдано ракетних ударів в березні цього року. Однак, які це ремонтні роботи та ступінь їх пошкодження - невідомо. 

За таких подальших умов підготовки  опалювальний сезон в Білій Церкві може розпочатися безперешкодно лише за умови "мирного часу" - повідомили в міській раді. 

За інших умов  в БМР містян закликали  готуватися до найгірших сценаріїв. Тому, наразі розглядається питання про закупівлю модульних пересувних котелень великої потужності для облаштування пунктів обігріву в разі потреби. На даний час проводиться стратегічний запас дрів та пального для генераторів. Також в міській раді закликали по можливості обладнати приватні будинки твердопаливними котлами. Разом з тим, планують закупити буржуйки для приготування їжі. Перевіряється справність на можливість додаткового навантаження на електрощитові....

"Це буде важка зима" - підсумували в міській раді Білої Церкви. 

Враховуючи вищезгадані обіцянки, на скільки якісно підготується місто до холодів та як буде забезпечено всім необхідним - покаже лише час. 

Читайте також : На Україну чекає найхолодніша зима за останні десятиліття - глава "Нафтогазу" закликав підготуватися

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе