У Білій Церкві відбувся бізнес-форум для малого та середнього бізнесу

Даний захід було організовано для малого та середнього бізнесу Білоцерківського району Агенцією регіонального розвитку Київської області (АРРКО) спільно з Агенцією стратегічного розвитку Білої Церкви. 

"Це вже другий освітній захід у подібному форматі. Перший пройшов у Бучі" - повідомили в Київській ОВА. 

У ході роботи Дмитро Маломуж, керівник департаменту малого бізнесу «ПриватБанку», розповів присутнім про можливості фінансування бізнесу в умовах війни. Про вплив війни на стан бізнесу в громаді, економіку, місцеві бюджети, бізнес-привабливість громад та як відновити місцеву економіку на основі великих даних учасники мали змогу дізнатися від експерта Центру Розвитку Інновацій – Center for Innovations Development з управління на основі даних, цифрової трансформації громад та регіонів Михайла Лейченка.

Також до заходу долучився віцепрезидент Бізнес-школи МІМ, доцент кафедри бізнес-адміністрування Олексій Виноградов, який поділився з підприємцями інформацією щодо вдалого маркетингу проектів під час воєнного стану. 

Надалі плануємо охопити всі райони Київської області, адже цільова аудиторія заходів – це малий та середній бізнес. Той бізнес, від якого, напевно, зараз залежить найбільше створення нових робочих місць у найкоротші терміни. Власне це і є нашою основною метою. 
- розповів про форум директор АРРКО Олександр Ваховський.

Надалі подібні заходи планують проводити і в інших районах Київської області.

Читайте також : На Білоцерківщині закінчили збір врожаю ранніх зернових 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе