У Білій Церкві патрульні знову затримали 4 особи з наркотиками

Упродовж минулої доби патрульні зі взводу тактико-оперативного реагування (ТОР) виявили в чотирьох осіб, ймовірно, наркотичні речовини. 

Про це повідомили в пресслужбі патрульної поліції Білої Церкви 

Перший випадок трапився в Академічному провулку під час поверхневої перевірки перехожого інспектори виявили паперовий згорток з невідомою речовиною зеленого кольору рослинного походження.

Друга подібна ситуація трапилась на Сквирському шосе, де ТОРівці виявили у громадянина три пакети з невідомою зеленою речовиною.

На вулиці Січових Стрільців, патрульні виявили третій випадок зберігання наркотичних засобів. У чоловіка правоохоронці знайшли  пакетики з речовиною рожевого кольору. Зі слів останнього, всередині був амфетамін.

Остання, четверта подія відбулася на вулиці Героїв Небесної сотні, де поліцейські зупинили водія автомобіля Audi за порушення ПДР. Під час спілкування з керманичем, патрульні помітили ознаки наркотичного сп'яніння. В додачу до цього, у чоловіка виявили два згортки із зеленою речовиною рослинного походження.

На водія склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування ТЗ в стані сп'яніння) КУпАП.

Читайте також: Кладовище невідомих - нещодавно в Бучі пройшло останнє масове поховання українців але "знахідки" все ще продовжуються

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе