На Київщині за підтримку збройної агресії рф проти України судитимуть адміністратора майже 20 інтернет-ресурсів

За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно мешканця Київщини за фактом  виправдовування, визнання правомірною і заперечення збройної агресії РФ проти України. 

За даними слідства, обвинувачений створив та здійснював адміністрування майже 20 інтернет-ресурсів, де велася пропаганда на користь країни-агресора. Там він поширював матеріали із запереченням скоєння воєнних злочинів військовослужбовцями збройних сил рф, - повідомили в Київській обласній прокуратурі. 

За результатами проведених санкціонованих обшуків виявлено та вилучено комп’ютерну техніку, флеш-носії, мобільні пристрої, документи, що свідчать про його протиправну діяльність.

Досудове розслідування здійснювалося ГУ СБУ у м. Києві та Київській області, оперативний супровід – Департаментом контррозвідувального захисту інформаційної безпеки держави СБУ.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Читайте також : Чоловіки мають бути готовими воювати - Рєзніков 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе