Напередодні Дня рятувальника на Білоцерківщині відзначили кращих працівників цієї мужньої професії

Сьогодні, 17 вересня, в Україні святкують важливе свято – День рятувальника.

Люди, які працюють за цим фахом готові йти у вогонь і воду, вони кожного дня ризикують своїм життям, щоб врятувати інших.

У 2022 році, після того, як росія розв'язала повномасштабну війну, цей день набув особливого значення.

Так, співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій щодня героїчно ліквідують наслідки "прильотів", вступаючи в бій за кожне життя!

 День рятівника -  професійне свято працівників аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань, а також громадяни, які внесли свій внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров'я людей.

Напередодні цього дня відбулися урочистості в одному із підрозділів управління ДСНС України в Київській області, що базується на території Білоцерківщини.

Участь в урочистому зібранні рятувальників за дорученням начальника Білоцерківської районної військової адміністрації взяла керівник апарату адміністрації Ольга Кучер, яка подякувала всім за добросовісне ставлення до роботи, за вчасно надану допомогу, за врятовані життя і майно, за запобігання надзвичайних ситуацій  та привітала присутніх з прийдешнім професійним святом.

За проявлені мужність і героїзм, добросовісне виконання своїх службових обов'язків та з нагоди Дня рятівника 11 працівників служби було нагороджено почесними грамотами Білоцерківської районної військової адміністрації.

Читайте також: Скільки Україна отримала міжнародної фінансової допомоги станом на 1 вересня 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе