Ні дороги, ні грошей - на Київщині ексголова сільської ради підозрюється у розтраті понад 220 тис. грн бюджетних коштів

Прокурори Київської обласної прокуратури повідомили про підозру колишньому голові однієї із сільських рад Київщини у розтраті чужого майна шляхом зловживання службовим становищем та видачі службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів. 

 Про це повідомила Київська обласна прокуратура. 

За даними слідства, між сільською радою та товариством з обмеженою відповідальністю укладено договір з капітального ремонту дорожнього покриття в одному з сіл Київської області. Підозрюваний підписав акти виконаних робіт та довідку про їх вартість знаючи, що вони містять неправдиві відомості, а ремонтні роботи виконані не в повному обсязі. На їх підставі сільська рада перерахувала товариству бюджетні кошти.

Згідно з висновком судово-економічної експертизи вартість невиконаних робіт становить понад 220 тис. грн. Таким чином підозрюваним завдано збитків інтересам держави на вказану суму.

Досудове розслідування здійснюється слідчими ГУ Національної поліції в Київській області за оперативного супроводу УСР ДСР НП України.

Читайте також: Рада дозволила демобілізуватися чоловікам, які мають трьох дітей 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе