Воював лише з алкоголем - на Київщині чоловік виманював кошти в рідних через фальшиву мобілізацію

Поліція Київщини викрила  шахрая, який видавав себе за військового та виманював кошти у громадян. 

Про це повідомила пресслужба Нацполіції Київщини. 

Про злочин в поліцію повідомила жінка, яка заявила, що 31-річний далекий родич тривалий час ошукував  її родичів, колег та знайомих. Чоловік розповідав усім, що воює і потребує коштів на амуніцію та спецтехніку.

Потерпіла неодноразово перераховувала шахраю гроші, будучи певною, що допомагає армії. Також залучила до збору колег і знайомих. Загалом сума зібраних грошей становила понад 80 тисяч гривень. Довірилась аферисту і 71-річна матір потерпілої, і також певний час допомагала чоловіку переказами.  

Поліція Білоцерківщини знайшла чоловіка і доставила у Таращанське відділення поліції, де той зізнався у шахрайстві. Зловмисник розповів, що отримані кошти він витратив на алкоголь, розваги та онлайн-казино. 

Правоохоронці, за фактом шахрайства та за процесуальним керівництвом Білоцерківської окружної прокуратури, повідомили фігуранту про підозру [ч.1 ст.190 ККУ]. Йому загрожує обмеження волі до 3 років.

Читайте також: Тепер на обліку в поліції - у Білій Церкві розшукали 14-річного хлопця 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе