В Україні припинили виробництво Rollton - завод у Білій Церкві перейшов до нового власника

В Україні більше не вироблятимуть продукцію торгової марки Rollton та BIGBON, «Маревен Фуд Європа» вийшла з холдингу, якому належали ці бренди. 

Наслідки воєнних дій на території України у перші дні призвели до суттєвих порушень у ланцюжку поставок сировини, дефіциту робочого персоналу і пального, а також росту рівня дебіторської та кредиторської заборгованості компанії. 

Тепер у компанії та відповідно заводу, який розташовується у Білій Церкві, новий власник. Зазначається, що в’єтнамські інвестори (Jelmond Ltd) прийняли рішення інвестувати в Україну, придбавши 100% частки статутного капіталу у в’єтнамо-японського холдингу «Маревен Фуд Холдингз Лімітед».

Наразі компанія розпочала співпрацю з міжнародним виробником харчових продуктів – Uniben JSC. Першим кроком взаємодії з ними стане виробництво та просування бренду REEVA.

У «Маревен Фуд Європа» розповідають, що у майбутньому планують змінити назву та розробити власний вебсайт і айдентику. Це має завершити остаточний етап реінтеграції.

Нагадаємо, що раніше Антимонопольний комітет України спільно зі Службою безпеки України почали перевіряти вихід компанії зі старого холдингу, що спричинило певні труднощі в роботі підприємства. Зокрема, протягом певного часу були заблоковані видаткові фінансові операції компанії, через що призупинилися виплати контрагентам, співробітникам та державі.

Читайте також: "Росава" продається 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе